Online Verdiensten

Verdienen aan Internet!

Surfen op Internet

Het klinkt onwaarschijnlijk, maar toch is het zo. U kunt geld verdienen door te surfen op internet. Het bezoeken van webpagina’s kan u geld opleveren. Tot op heden staat deze vorm van inkomsten nog in de kinderschoenen, maar heeft waarschijnlijk een grote toekomst.

 

Surfen via website van spaarprogramma

Op dit moment zijn er een aantal spaarprogramma’s waar u credits kunt krijgen voor iedere website die u bezocht heeft. Als u inlogt bij deze programma’s en surft voor verdiensten, dan selecteert het spaarprogramma de websites en voor uw verblijf op de desbetreffende website krijgt u dan een vergoeding. De vergoeding is klein en het nadeel is dat u soms geen interessante website te zien krijgt.

 

Voor veel mensen zal het dan ook lonen om vals te spelen en de desbetreffende website in een aparte window te openen terwijl zij zelf met andere dingen op de computer bezig zijn.

 

Alhoewel de verdiensten laag zijn, is het grote voordeel dat de verdiensten toenemen, naar mate er meer tijd in wordt gestopt. Onderaan deze pagina vindt u een link naar Geldhit.

 

Alternatief

Op dit moment is er ook een alternatieve mogelijkheid, namelijk Cashbar. Bij Cashbar dient u een klein stukje software te downloaden.

Tijdens het gebruik van internet dient u deze software ook op te starten en er verschijnt dan een klein icoontje naast uw klok.

 

Cashbar selecteert advertentie aan de hand van uw surfgedrag. Op het moment dat er een advertentie gevonden is, verandert het icoontje van kleur en kunt u de advertentie bekijken door het icoontje aan te klikken.

 

De nadelen van cashbar zijn dat u alleen betaald wordt, als u daadwerkelijk de advertentie bekijkt en een tweede nadeel is dat het icoontje dermate klein is dat het niet genoeg opvalt.

 

Aanrader

Op dit moment wordt er aan een nieuw concept gewerkt.

 

De nieuwste ontwikkeling heet agloco en ook hierbij dient u software te installeren. De voordelen ten opzichte van Cashbar zijn aanzienlijk. Dit programma zal tijdens het surfen zichtbaar zijn als een werkbalk (zoals sommigen een Yahoo of Google werkbalk hebben).

 

In deze werkbalk verschijnen advertenties gebaseerd op uw surfgedrag en kunt u de werkbalk ook gebruiken voor zoekopdrachten. Het bedrijf incasseert vervolgens inkomsten voor daadwerkelijk aangeklikte advertenties, maar ook voor zoekopdrachten die zijn doorgegeven aan zoekmachines!!

 

In plaats van u te betalen per klik, keert het bedrijf u evenredig uit naar uw surfgedrag met een bepaald maximum aantal uren per week.

 

De voordelen voor de gebruiker zijn:

· niet verplicht te klikken

· Ieder uur surfen wordt vergoed

 

Het grote voordeel voor de adverteerder is dat alleen daadwerkelijk geïnteresseerden zullen klikken. In de software wordt namelijk ook een beveiliging in gebouwd voor klikfraude.

 

U kunt zich aanmelden op agloco.com. Uw vergoeding zal in eerste instantie zijn in aandelen in het bedrijf, aangezien er nu nog geen resultaat geboekt wordt. De mogelijkheden klinken goed en wij raden u dan ook aan hier zeker naar te kijken. Het kost u tenslotte geen enkele inspanning nadat u de software geïnstalleerd hebt.

· verdiensten per bezochte website

· Commisie betaald over referrals

· Betaald voor klikken op banners

Geldhit

www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie