Online Verdiensten

Verdienen aan Internet!

Eigen Website

In de loop van de jaren heeft iedereen wel gehoord van de miljoenen, die diverse bedrijven verdient hebben met hun website. Het bekendste voorbeeld is misschien YouTube.

Veel mensen denken niet aan een eigen website of denken dat het onhaalbaar is. Echter voor iedereen is een webblog of een kleine website haalbaar.

 

In het geval u een website of een blog heeft, dan kunt een deel van de vrije ruimte opvullen met advertenties. Op deze manier kunt u extra inkomsten generen. Hoe meer bezoekers uw website trekt, hoe hoger de inkomsten.

 

Het aantal bezoekers is van veel factoren  afhankelijk zoals onderwerp, trefwoorden en de plek in de zoekmachines. Vooraf is het dan ook moeilijk te voorspellen hoeveel bezoekers u trekt en wat het u oplevert.

 

Een eigen webwinkel is ook mogelijk, maar dat wordt dan vechten tegen gevestigde namen. Het is mogelijk, maar ook een gevecht van de lange adem

 

Hoe maakt u uw eigen website.

 

Idee / onderwerp

Allereerst heeft u een onderwerp nodig voor uw website. U kunt eenvoudig beginnen door een hobby te nemen, maar misschien is uw vakkennis op internet tonen ook een mogelijkheid. In het geval u denkt dat iets nog ontbreekt op internet, dan heeft u de beste kansen om redelijke inkomsten te generen. Tenslotte is een website als YouTube ook nog niet zo oud en deze website draait om korte filmfragmenten die voor iedereen toegankelijk zijn. Het is een simpel idee, maar heeft de bedenkers veel geld opgeleverd.

 

Behalve het idee heeft u natuurlijk een naam nodig voor uw website. Een goede naam is vaak het onderwerp zelf, maar veel van deze namen zijn al geclaimd. Als u een naam heeft, kunt u deze laten registreren bij een host (bedrijf dat ook server ruimte beschikbaar heeft voor websites).

 

Maken van Website

Dit is hetgeen de meeste mensen tegen opzien. Toch zal dit meevallen voor de meesten. Op internet zijn er diverse programma’s voor websites beschikbaar. Daarnaast hebben veel computers die beschikken over de software van Microsoft (windows) de beschikking over het programma Publisher.

 

Publisher is geschikt om een kleine website te maken en met enige oefening kan een ieder hiermee een website maken. Sommige hosts bieden ook de mogelijkheid om online een website te maken. Vaak zijn dit gebruiksvriendelijke programma’s, maar deze hebben als nadeel dat u afhankelijk bent van uw internetverbinding en de snelheid van de server van de host.

 

Publiceren van website / Hosts

 

Als de website af is, moet deze nog op internet komen. Daarvoor heeft u een host nodig, welke uw website op internet plaatst. Hosts bieden uiteenlopende pakketten, maar voor een kleine website is vaak het goedkoopste pakket voldoende. De kosten voor een eenvoudige website hoeven op jaarbasis de 30 euro niet te overschrijden.

Uw website dient u vervolgens te uploaden naar de server van de host. Veelal kan dit met het programma dat u gebruikt voor het surfen op internet. De meeste hosts hebben een goede uitleg hier om trend.

 

Advertenties (affiliates)

Na het publiceren van uw website, wilt u reclame inkomsten hebben. Dit is zeer eenvoudig op internet. Diverse bedrijven bieden de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op uw website.

 

U schrijft zich bij één of meerdere bedrijven in. Het is raadzaam om in het begin slechts een paar bedrijven te nemen omdat de inkomsten vaak pas bij een bepaald bedrag worden uitgekeerd. M.a.w. als u over veel bedrijven uw inkomsten verspreid, duurt de uitbetaling ook langer.

 

In de meest rechtse kolom treft u diverse bedrijven die u kunnen helpen met advertenties.

 

Promotie van website

Als u uw eigen website heeft, is het natuurlijk van belang deze te promoten. Het is van groot belang dat uw website via links op andere websites te vinden is.

 

Behalve promotie door plaatsen van links zijn er nog verschillende websites op internet te vinden die helpen bij de promotie. Voorbeelden van dergelijke sites zijn: promootjewebsite. Bij promotie op een dergelijke site is het sterk de vraag of de gewenste doelgroep uw website bezoekt. Veel bezoekers zijn namelijk bezig met hun website te promoten en verdienen credits daarvoor door uw website te bezoeken.

 

Maar u kunt zich ook aanmelden bij één van de sites met betaalde e-mail (zie elders op de website). Zij sturen dan e-mails naar aangesloten personen, welke dan uw site bezoeken. Het grote nadeel hiervan is dat de kosten fors kunnen oplopen.

 

Profina voor webmasters
www.zanox.com
www.zanox.com
LYCOS - Meet you there!

www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie