Online Verdiensten

Verdienen aan Internet!

Betaalde E-mails

Dit is de makkelijkste en meest toegankelijke mogelijkheid om geld te verdienen met internet. U heeft geen kennis te bezitten van software en dergelijke.

 

In dit systeem wordt u e-mails met reclame gestuurd. Iedere keer als u een dergelijke e-mail krijgt en leest, krijgt u een vergoeding. Bij al deze programma’s kunt u uitbetaling krijgen, wanneer u een bepaald bedrag passeert.

 

De werkwijze is eenvoudig en kost u slechts een paar minuten per dag. Het kan eenvoudig gedaan worden tijdens het lezen van uw andere e-mails. Tussen de e-mails zit soms een aantrekkelijke mailing.

 

Het voordeel voor de adverteerder is dat u directer (en dus efficiënter) wordt benaderd dan met reclame door middel van banners op diverse sites.

 

U moet niet denken dat het hier om een snel rijk methode gaat. Uiteindelijk zal het u een leuk zakcentje opleveren, zeker als u zich bij een groot aantal spaarprogramma’s inschrijft. De vergoeding per gelezen e-mail is laag, maar u moet het vergelijken met het sparen van air-miles of zegels. Vele kleintjes maken een grote.

 

Referrals

Voor het aanbrengen van nieuwe leden (referrals) krijgt u in de meeste gevallen een vergoeding. Bij sommige programma’s krijgt u ook een percentage van de inkomsten gemaakt door de nieuwe leden. Als u dus 10 referrals aanmeld en een een vergoeding van 10% van hun inkomsten krijgt, dan betekent dit dat u dus per e-mail dubbel betaald wordt.

 

In hele gunstige programma’s krijgt u zelfs een deel van de inkomsten van de door hun aangebrachte leden!

 

Tips:

- maak een apart e-mail adres aan. Dit kan eenvoudig en kosteloos bij zowel Hotmail, Gmail als Yahoo. Zodoende kunt u de betaalde mails gescheiden houden van uw reguliere privé mail.

 

- Wees voorzichtig met sites met een hoge aanmeldbonus. In veel gevallen maken deze sites, niet of nauwelijks winst. Het risico dat deze sites niet uitbetalen is dus groter. U kunt sites controleren op MijnGPT.

 

Tot slot

In ons overzicht treft u ongeveer 100 sites aan. Bij inschrijving bij alle sites bent u verzekerd van een groot aantal mails per dag en dus de bijbehorende inkomsten. U zult niet rijk worden, maar als u het goed doet op de lange termijn een leuk inkomen erbij hebben.

 

LET OP: bij sommige sites moet u zich eens per maand inloggen.

 

 

www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie