Online Verdiensten

Verdienen aan Internet!

Enquetes

Het internet wordt door veel marketingbedrijven gebruikt om op grote schaal onderzoeken te doen door middel van enquêtes. Bij een deel van deze enquêtes staat er niks tegen over, maar er zijn ook enquêtes te vinden, waar wel wat tegenover staat.

 

Enquêtes met prijzen

Her en der op internet komt u advertentie tegen die u een kans bieden om prijzen te winnen in ruil voor het invullen van een enquête. Het invullen van deze enquêtes kost u vaak nog geen 10 minuten en vervolgens maakt u kans op diverse prijzen. Echter veel mensen blijven zonder prijs en er zijn dan ook andere enquêtes.

Hiernaast treft u een aantal voorbeelden van dergelijke enquêtes.

 

Enquêtes tegen betaling

Diverse bedrijven op het internet betalen u graag voor het invullen van enquêtes. De verdiensten per enquête variëren sterk, maar u weet  zeker dat uw inspanning beloond zal worden.

 

De meeste enquêtes worden vergoed in de vorm van cadeaubonnen, maar in een aantal gevallen kunt u ook een vergoeding in geld krijgen. Dit is vooral vaak het geval bij buitenlandse (Amerikaanse) marketing bedrijven.

 

Onderaan deze pagina treft u een aantal links naar bedrijven die betalen voor uw enquête.

 

Win een jaarabonnement op uw favoriete tijdschrift!
win100euro
Doe met Telecomvoorkeur en maak kans op een PSP met 3 spellen!
wineenvliegreis
kiesjeprijs

Enquêtes via de betaalde e-mail

Elders op deze website kunt u lezen hoe u geld kunt verdienen door het lezen van reclame mails. Deze bedrijven sturen ook veel e-mails met uitnodigingen voor het deelnemen aan enquêtes.

 

Indien u door hen via een banner naar een enquête geleid wordt, ontvangt u vaak 1 of 2 euro cent. Er zijn ook enquêtes op hun websites en deze leveren veelal tussen 0,20 en 1 euro op. Verhoudingsgewijs liggen de inkomsten hier dus veel lager.

www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie
www.assistme.nl advertentie