Online Verdiensten

Verdienen aan Internet!

Artikelen Schrijven

Voor de één is het schrijven van artikelen een hobby, voor de ander zijn werk.

 

Op infonu.nl kunt u uw eigen artikelen plaatsen. Deze artikelen kunnen over uiteenlopende onderwerpen gaan. Als u een grote kennis heeft van een bepaald onderwerp dan kunt u artikelen hierover schrijven en deze vervolgens publiceren. Voor een voorbeeld van een dergelijk artikel, klik hier.

 

Sommigen schrijven voor de lol, maar ook zij die serieus geld willen generen, doen er verstandig aan om mee te doen aan infonu. Het schrijven van artikelen kost tijd, veel tijd. De inkomsten vinden ook plaats over een lange periode.

 

Op Infonu worden voor u advertenties van Google Adsense bij uw artikelen geplaatst. Google Adsense zorgt dat de reclame past bij het geschreven artikel. Per keer dat het artikel opgevraagd wordt, plaatst Infonu, uw advertenties of haar eigen advertenties van Google Adsense. Dit gebeurt evenredig (50-50).

 

Een uur dat u nu in infonu investeert, betaalt zich vervolgens terug over de daaropvolgende jaren. Het is dus geen snel rijk methode, maar een ieder die regelmatig nieuwe artikelen publiceert, zal ook een alsmaar stijgende lijn in inkomsten zien.

 

Om aan de slag te kunnen met Infonu dient u zich in te schrijven bij zowel infonu als Google Adsense.

 

Deelname aan zowel infonu.nl als Google Adsense is geheel gratis. Als u zich wilt aanmelden voor infonu.nl, klik dan hier.

Alle informatie op een rijtje. laat je niet misleiden.
Assistme.nl,want uw bedrijf verdient meer
www.assistme.nl advertentie